Mar 012004
 

Omdat ik die multisetup van .Text niet in orde kreeg, ben ik gaan kijken naar DasBlog (te zien op DasBlog). Hoewel de setup supereenvoudig is, blijkt het rollenmodel niet helemaal jofel te zijn. Je bent of gast, of admin. Iets daartussen is er niet.

Andere blog-software dan .Text, DasBlog (en BlogX waarop DasBlog is gebaseerd) voor/in ASP.NET is er niet, dus ik denk dat ik maar ga kijken naar een andere variant. Iets in PHP of nog iets anders. Maar in ieder geval iets dat enigszins volgroeid is. Ik wil kunnen bloggen en eventueel blogservices kunnen bieden aan de vriendenkring, maar ik heb geen zin om te moeten wachten op een volgende versie tot iets kan.

Er zijn zat commerciele producten te koop waarmee goed geblogd kan worden en waarmee ook meerdere gebruikers bediend kunnen worden, maar ja, let op het nare woordje “commerciele”.

 Posted by at 10:30

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)