Mar 122004
 

Ik houd er mee op: .Text werkt niet op mijn server. Ik kan maar 1 ding bedenken waarom het niet werkt en zal werken, en dat is dat .Text zelf een server-side system-call doet om de hostnaam op te vragen. Vervolgens zoekt hij die op in de database en laat de bijbehorende (als die er is) blog zien. Maar…het is toch de client (de internet-surfer) die bepaald wat de aanvraag is. Als ik opvraag “www.rare-it.com/blog/switchbl8”, dan moet ‘ie die string toch uit de headers halen en daar wat mee gaan doen. En niet de ASPX een DLL laten aanroepen die vervolgens voor mij bepaald wat de hostnaam en dus de opgevraagde URL is. En blijkbaar ben ik niet de enige die dit probleem heeft, want het .Text-forum staat vol van dit soort meldingen.

(f*ck er rijdt hier net een Masarati voorbij!)

Ondertussen ga ik op zoek naar iets in PHP, dus dat heb ik al geinstalleerd. Net als MySQL. PHP+MSSQL is namelijk niet zo’n veel voorkomende combinatie 😉 MyPHPblog is erg fraai, maar op dit moment krijg ik een Access Denied van MySQL. Eens uitzoeken wat dat is.

 Posted by at 08:44

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)